fbpx

Lille kurv – med mange muligheder

Like dette:

Lille kurv – store muligheder

Disse små kurve var lige den overspringshandling, jeg havde brug for:-)

Jeg er i gang med flere forskellige spændende syprojekter, men forleden da jeg surfede lidt rundt på forskellige quiltblogge faldt jeg over Crazymoms indlæg. Jeg kan rigtigt godt lide det hun laver! Og denne gang var det spot ión. Jeg har nemlig også fået de samme små lækre candies med hjem fra Quilt Market i St. Louis, men ikke rigtigt fået dem brugt.

Hun henviser godt nok til et mønster, man kan købe, meeeeen der er altså ikke sværere end at jeg godt kunne regne det ud.

Jeg fik denne af selveste Corey Yoder! Det er hendes kommende kollektion og Rohms Magasin har lige nu Sundrops, der bestemt også kan bruges.

Den nuttede candy deles op i 2 dele, som man nu synes det passer sammen. Jeg prøvede at dele sol og vind lige…

Derefter syes de sammen, 3 rækker á 7. Presses og quiltes efter behag. Bunden syes sammen og lav derfter en stikning ca 3 cm inde i begge sider. Sy foret i.

Sådan en candy passer lige til 2 små kurve eller tread catchere, som Crazy Mom kalder dem. Jeg synes nu sådan en lille kurv passer fint til alle mine små stofklemmer.

 

 

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret udelukkende til statistisk brug. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Vi deler ikke information med tredjepart.

Luk